Dijelimo ulaznice za koncert grupe Jinx u Domu sportova

Piše
Lorena Sikavica

Apr 27, 2018

Još nas samo nekoliko dana dijeli od velikog koncerta Jinxa 4. svibnja u zagrebačkom Domu sportova, na kojem će na velikoj pozornici u proširenom sastavu predstaviti kako aktualni album ‘Pogrebi & Pomiriši’, tako i cijeli niz hitova iz karijere, među kojima će se naći i neke rijetko izvođene, a rado slušane pjesme.

Priliku da otvori koncert Jinxa dobila je beogradska noise-pop četvorka Artan Lili, već dobro poznata zagrebačkoj publici! Artan Lili inače dolaze u Zagreb na krilima novog singl-spota ‘Nije svejedno’ koji je odmah po objavljivanju postao veliki regionalni hit.

“Veoma se radujemo pozivu Jinxa da nastupimo kao gosti na njihovom velikom zagrebačkom koncertu u Domu sportova, a koji s nestrpljenjem iščekujemo svi zajedno. Biće to noć za pamćenje i što se nas lično tiče, veliko zagrijavanje pred naš veliki koncert u Zagrebu koji nas očekuje na jesen” – ističu Artan Lili.

Uz Artan Lili, na ovom će im se vrhunskom glazbenom događanju pridružiti dva velika frontmena – Ripper i Gobac, njihov prvi saksofonist Jakša Kriletić, gudački kvartet, a bit će i iznenađenja koja nećemo unaprijed otkrivati!

„Ovakav koncert sa svim gostima i ostalim što pripremamo je ‘once in a lifetime’ i bilo bi ga šteta propustiti“, poručuju Jinxi.

Ulaznice

U suradnji s Dallas Recordsom dijelimo 20 ulaznica za koncert grupe Jinx. Javi se na mail xicapoklon@gmail.com. Dobitnike ćemo objaviti do četvrtka, 3. svibnja u 15 sati. 

Osim toga Dallas Records i  Eventim su pripremili posebne cijene ulaznica za sve registrirane članove portala x-ica.com.

Parter – 70 kn (redovna cijena – 100 kn)

Tribine – 85 kn (redovna cijena 115 kn)

Kako do jeftinijih ulaznica?

Ukoliko ulaznice kupujete online, dovoljno je da na web stranici eventim.hr pronađete događaj na koji imate popust i u rubrici promo kod upište vaš broj članske iskaznice (šesteroznamenkasti broj na poleđini iskaznice). Time ostvarujete trenutni popust.

Eventim hr. nudi pogodnosti članovima portala x-ica.com

Komentari