Ljubljanska Parada ponosa traži dvoje volontera

Piše
Iva Bucić

Mar 16, 2017

Ljubljanska Parada ponosa traži dvoje mladih iz Hrvatske koji žele volontirati u organizaciji prajda, a uvjet za prijavu je velik interes za LGBTQIA+ aktivizam i politike.

Volonteri će tri lipanjska tjedna provesti u Ljubljani pomažući u svakodnevnim aktivnostima, organizaciji, tehničkoj, logističkoj i administrativnoj podršci, društvenim medijima te promociji evenata. Osim u Hrvatskoj, po dvoje volontera traži se i u Španjolskoj, Slovačkoj, Turskoj i Estoniji.

Projekt Europske volonterske službe specifično cilja na mlade iz LGBT zajednice i/ili na one posebno zainteresirane za rad u tom području, a zainteresirani volonteri/ke trebaju se što prije javiti na adresu
evs.ljubljanapride@gmail.com ili info@ljubljanapride.org. Sve informacije potražite ovdje.

Nevezano za ljubljanski prajd, Svjetska banka, IPSOS Srbija, Institut Williams pri Pravnom fakultetu Sveučilišta u Los Angelesu i LGBTI Equal Rights Association for Western Balkans and Turkey (ERA) istražuju socio-ekonomski statusa LGBTI populacije na Balkanu. Punoljetne LGBTI osobe anketu o ostvarivanju prava na zaposlenje, obrazovanje, stanovanje, pristup zdravstvenim  i ostalim uslugama važnima za život mogu ispuniti na ovoj adresi.

Komentari