Make a wish: studenti humanitarci pjevaju u Boogaloou

Piše
Ana Leko

Dec 05, 2016

Make a wish koncert je humanitarnog karaktera koji će se održati u klubu Boogaloo, a organiziraju ga Ekonomska klinika, AIESEC, HSA, Financijski i Debatni klub te udruga eSTUDENT. Ako želiš sudjelovati i nastupati – prijavi se!

U petak, 16. prosinca, od 20 sati u zagrebačkom klubu Boogaloo održat će se božićni koncert Make a wish. Ovaj koncert je veliki projekt humanitarnog karaktera u organizaciji Ekonomske klinike, AIESEC-a, HSA, Financijskog i Debatnog kluba te eSTUDENTa.

Budući da je ovo božićni koncert od studenata za studente, jedino logično je da su onda i izvođači, pogodili ste – studenti! Ako lijepo pjevaš i/ili sviraš ili samo misliš da lijepo pjevaš i/ili sviraš, ostavi svoje podatke putem online obrasca i budi spreman pokazati što znaš!

Kroz organizaciju Božićnog koncerta, humanitarne licitacije i tombole studenti žele prikupiti potrebna sredstva kako bi se pomoglo Domu za djecu bez adekvatne roditeljske skrbi sv. Franjo u Vugrovcu i udruzi Zagrebački humanitarci koja pomaže osobama slabijeg imovinskog statusa, samohranim roditeljima, djeci s poteškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom, te starijim i nemoćnim osobama sa svrhom poboljšanja kvalitete njihovih života.

Prikupljanje novčanih sredstava odvijat će se kroz tri faze. Prva je putem licitacija poznatih osoba iz javnog i poslovnog svijeta koja će se odvijati putem Facebook stranice događaja. Druga je putem prodanih ulaznica za koncert koje će se moći kupiti po cijeni od 20 kuna na dvije lokacije:

  • Na Ekonomskom fakultetu od 10 do 15 sati
  • U Studentskom centru od 12 do 16 sati

Zadnja je kupnjom tombole po cijeni od 10 kuna na kojoj možete osvojiti vrijedne nagrade kao što su bon za Room escape, tromjesečna članarina u teretani, ulaznice za Muzej iluzija i mnoge druge. Važno je napomenuti da je svaka tombola dobitna.

Vratimo zajedno djeci osmijehe na lica i učinimo da provedu blagdanske dane u veselju i sreći.

Više informacija možete pronaći na Facebooku.

Tekst: Objava za medije

Komentari