Međunarodna konferencija “Anglophilia”

Piše
x-ica tim

Apr 27, 2017

Od 4. do 6. svibnja klub studenata anglistike X.a. organizira međunarodnu konferenciju Anglophilia na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.

Studenti anglistike Filozofskog fakulteta u Zagrebu organiziraju međunarodnu konferenciju Anglophilia koja će osim izlaganja studenata sadržavati i razne zanimljive radionice.

Na konferenciji će izlagati četrdeset izlagača s hrvatskih i europskih sveučilišta, a izlaganja obuhvaćaju jezik, prevođenje, književnost, podučavanje engleskoga kao drugog jezika i anglofone kulture. Konferencija se održava na engleskom jeziku. Osim inozemnih govornika, na konferenciji će svoje izlaganje održati i profesor dr. sc. Mateusz-Milan Stanojević i profesorica dr. sc. Nataša Pavlović s Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Na konferenciji će se održati i mnogobrojne radionice o stručnom usavršavanju i online tečajevima u organizaciji Oxford University Press i Oxford Teacher’s Academy. Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika također će organizirati jednu kraću radionicu.

Za više informacija posjetite službenu stranicu konferencije, a prijavite se možete ovdje. Vodite računa kako je broj mjesta ograničen.

Izvor: Anglophilia

Komentari