Na EFOS-u sve više mogućnosti za odrađivanje prakse

Piše
Iva Bucić

Nov 27, 2016

Na Ekonomskom fakultetu u Osijeku punom se parom radi ne bi li se studentima otvorilo što više mogućnosti za odrađivanje stručne prakse.

Dok studenti s jedne strane imaju priliku primijeniti svoje znanje u praksi i predstaviti se budućim poslodavcima, s druge strane poslodavci pak dobivaju svježe, kreativne i inovativne ideje. U okviru kolegija Marketing-strategije, pod vodstvom profesorice Marije Ham i asistentice Ane Pap, studenti su imali prilike surađivati s Memorijalnim centrom Domovinskog rata Vukovar, Saponiom, Kanditom, Lanicom, G Bowlingom i Borovom.

Ove su godine studenti druge godine diplomskog studija rješavali poslovni slučaj poduzeća MAKO d.o.o, koje djeluje na području dizajna i proizvodnje pletene, pamučne i vunene trikotaže. Rješavanje poslovnog slučaja započelo je u listopadu, a završnica na kojoj su timovi održali prezentacije održala se 23. studenog. Prvo mjesto za kreiranje najuspješnije i najkreativnije marketing strategije podijelila su dva tima, odnosno studentice Ines Čamić, Ivona Jakovac, Maja Potočki, Antonija Abramović, Katarina Kljajić i Ružica Plasajec. Prve tri studentice također su nagrađene za kreiranje najuspješnijeg logotipa, a najbolji će kandidati imati šansu dobiti i posao u MAKO-u.

Više informacija potražite ovdje.

Komentari