Osmisli vizual Večernjakove biciklijade i osvoji nagrade

Piše
Ana Leko

Mar 03, 2016

Večernji list objavio je nagradni natječaj Vizualni identitet Večernjakove biciklijade na koji se mogu prijaviti svi kreativci, grafičari i dizajneri te osvojiti primamljivu novčanu nagradu.

Na natječaj se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe s jednim ili više radova, a svrha nagradnog natječaja je osmišljavanje idejnog rješenja tradicionalne Večernjakove biciklijade koja će se ove godine održati 34. put.

Nagrada je više nego primamljiva, a iznosi 5 000 kuna neto koju će osvojiti najbolji rad po izboru stručnog žirija.

Za sudjelovanje u natječaju Vizualni identitet Večernjakove biciklijade potrebno je prijaviti se i poslati idejno rješenje u .pdf formatu na e-mail adresu biciklijada@vecernji.net do 5. travnja. Prilikom prijave potrebno je navesti svoje osobne podatke – ime i prezime ili naziv poduzeća, adresu stanovanja ili sjedišta, broj telefona i e-mail adresu.

Uvjeti pri izradi idejnog riješenja:

  • Osmisliti logotip projekta Večernjakova biciklijada
  • Ugraditi u idejno rješenje prostor za komunikaciju termina i mjesta održavanja događanja te logotipove partnera i sponzora projekata

Pobjednika će odabrati stručni žiri Večernjeg lista kojeg čine Tomislav Botić, art direktor, Norman Mueller, direktor marketinga i Vlatka Matunec, voditeljica marketinških komunikacija.

Sva ostala pravila i detalje možete pročitati na web stranicama Večernjeg lista.

Komentari