Otvorena potraga za kreativnim rješenjima

Piše
Iva Bucić

Dec 23, 2016

Next Balkans konferencija, koja u ožujku stiže u Zagreb, već traga za kreativnim rješenjima, a ocjenjivat će prije svega inovativnost i originalnost.

Nagradu će dodijeliti u osam kategorija – Logotipi, Print, Radio, Video, Web dizajn, Gerilla, Social, Aplikacije, a prijaviti se mogu kreativne agencije, agencije za odnose s javnošću i svi zainteresirani pojedinci. Natjecanje se održava pod motom Klijent je rekao ne, a mi kažemo POKAŽI SE!, dakle riječ je o natjecanju  kreativnih rješenja koja nikad nisu prošla.

Pokažite nam rješenja koja su bila previše smjela, previše šarena, previše clean, totalno van konteksta, ali ipak originalna i inovativna. Nevažno je što nisu prošla i iz kojih razloga nisu. Ono što nas veseli želja je da ipak budu viđena i potvrdimo činjenicu da struku čini kreativna regija, poručuju organizatori.

Tema Next Balkans konferencije bit će NEXT ZONA: Kreativni pogon, a u Zagreb stižu brojni regionalni marketinški i PR stručnjaci. Govorit će o trendovima, svojim poslovnim iskustvima i izazovima na koje su do sada naišli. Konferenciju i natjecanje organizira besplatni stručni magazin za brendiranje Brend kultura te agencija Dhar media. Prijave za natjecanje i konferenciju šaljite na adresu info@next-balkans.com, nakon čega ćete dobiti upute za prijavu radova.

Više pročitajte na ovoj adresi

Komentari