Otvorene prijave za Povjerenstvo Zlatnog indeksa

Piše
Lorena Sikavica

Dec 19, 2017

Započele su prijave studentskih zborova i udruga kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će odlučivati o dobitnicima nagrade Zlatni indeks za 2017. godinu.

Prijave su otvorene 18. prosinca, a natječaj završava 12. siječnja 2018. godine. Na natječaj se mogu prijaviti studentske udruge i zborovi s područja cijele Hrvatske. Zlatni indeks je projekt u organizaciji eSTUDENTa u sklopu kojeg se dodjeljuje nagrada poduzećima koja su pridonijela kvalitetnijem studentskom životu i obrazovanju, ali i onim poduzećima koja su omogućila studentima usavršavanje ili uvid u poslovni svijet.

Zlatni-index-header_estudent-dimenzije

Naime, radi se o jedinstvenoj nagradi u Republici Hrvatskoj, a dobitnike bira Povjerenstvo sastavljeno od studenata. Poduzeća se sama prijavljuju na projekt, koji im je jedinstvena prilika ne samo za promociju i izgradnju dobrog imidža, nego i za povezivanje s kvalitetnim studentima, po mogućnosti budućim zaposlenicima. Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

  1. Stručne prakse
  2. Stipendije
  3. Ulaganje u studentske udruge i projekte
  4. Stručna potpora i organiziranje projekata
  5. Najbolji imidž

Svaka studentska udruga ili zbor koja se odluči prijaviti na natječaj za Povjerenstvo ispunjava obrazac u kojeg unosi osnovne podatke o udruzi ili zboru, a navodi i sve projekte na kojima je radila. Na temelju projekata, biraju se najaktivnije udruge i zborovi sa svih sveučilišta u Hrvatskoj. Odabrane udruge ili zborovi šalju svog predstavnika u Zagreb kako bi se formiralo Povjerenstvo koje će donijeti zajedničku odluku o tome tko su dobitnici Zlatnog indeksa.

Studentske udruge i zborovi koji žele prijaviti ili saznati nešto više o samom projektu sve informacije mogu pronaći na web stranici eSTUDENTa.

Komentari