Untitled

Posjetite 21. Devzmeetup u Varaždinu

Piše
Mateo Galić

Feb 25, 2020

U četvrtak, 27. veljače 2020. godine od 17:30 u multimedijskoj dvorani Palače Herzer (Franjevački trg 10), održat će se 21. po redu Devzmeetup, susret varaždinskih developera i dizajnera. 

Devzmeetup je lokalni meetup za developere, dizajnere i sve druge koji žele naučiti nešto novo. Meetup se održava u Varaždinu prosječno jednom u dva mjeseca. Kroz polusatna predavanja predstavljaju se uspješne priče poduzetnika i nove tehnologije, govori se o dizajnu, “freelancanju“ i brojnim drugim temama koje su vezane za IT, dizajn, startup kulturu i poduzetništvo.

Organizacijski tim Devzmeetupa čine varaždinske tvrtke Pixel industry, Influendo, Enfinita i IT Media uz logističku i financijsku potporu Tehnološkog parka Varaždin. Meetup.com grupa trenutno broji 440 članova, a na svakom okupljanju u prosjeku sudjeluje 50-ak članova.

Cilj meetupa je dijeljenje znanja, poticanje suradnje između sudionika te općenito druženje stručnjaka iz iste branše. Na dosadašnjim meetupima predstavljene su mnoge uspješne priče i prakse iz lokalnog okruženja poput tvrtki Arbona, Cratis, Pixel Industry, Influendo i drugih, ali i zagrebačkih tvrtki GIS Cloud, Bellabeat, Degordian i CroTeam.

21. meetup donosi 2 nove teme. Prvo predavanje će održati Đuro Fusić koji će govoriti o front-end developmentu tj. o načinu strukturiranja CSS datoteka. Drugi predavač je Matija Premec koji će govoriti o design workflowu u vrlo popularnom alatu za prototipiranje Adobe XD-u.

Program 21. Devzmeetupa:

  • 17:30 Đuro Fusić – Searchmetrics GmbH – “Handling styles in large projects”
  • 18:15 Matija Premec – Swiss Digital – “Adobe XD – Design Workflow – Sharing”
  • 19:00 After party @Medina Škrinja (free pizza, pivo – PYO)

Prijaviti se možete ovdje.

 

Komentari

Povjerljivo

Cinkaroš

Nemamo Žuži, ali slobodno se nama s povjerenjem potuži

Postani član tima!

Na x-ica.com nudimo priliku novinarima, spisateljima i ostalim ljubiteljima blagoglagoljivosti i informiranja da se okušaju kao reporteri redakcije ili na terenu.

+385 99 549 1079
urednistvo@x-ica.com

Registriraj se i profitiraj

Registrirani članovi portala x-ica.com uživaju mnoge prednosti – popuste, povrat novca pri svakoj kupovini uz x-ica Cashback, sudjelovanje u nagradnim igrama, i mnoge druge.