Predavanje o čestom problemu studenata – napadaju panike

Piše
Dijana Šimunić

Dec 07, 2016

Predavanje o sve češćem problemu studenata – napadaju panike održat će se u splitskoj Info Zoni pod vodstvom psihologinje Maje Tudić.

Drugo izdanje Zone psihologije održava se u četvrtak, 8. prosinca, u 18 sati u Info zoni. Ovog puta predavanje će se bazirati na napadaju panike. Naime, napadaj panike sve je češći kod mladih, naročito studenata koji su redovito podvrgnuti stresu.

Osjećaj slabosti, preznojavanje, ubrzano lupanje srca i nedostatak zraka neki su od tjelesnih znakova napadaja panike. Ne mogu više ovako živjeti, Poludjet ću, Osramotit ću se, Sigurno će se nešto loše dogoditi, centralne su misli osobe koja doživi napadaj panike. No, glavno je pitanje zašto se uopće pojavljuje i kako se nositi s napadajem?

O predavanju

Predavanja i radionice vodi Maja Tudić, psihologinja s dugogodišnjim iskustvom u individualnom i grupnom radu s mladima. Bit će riječi o temama koje se tiču svakodnevnih situacija, poteškoća i dilema s kojima se susreću mladi. Mladi u Zoni psihologije mogu saznati sve što ih zanima o određenoj temi, o određenoj poteškoći i dobiti korisne i konkretne savjete za daljnje ponašanje/djelovanje.

Aktivnost Zona psihologije realizira se u sklopu programa Regionalni informativni centar za mlade Info zona koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija možete pronaći na stranicama Info Zone.

Komentari