Prijavi se i zasviraj na 21. Hrvatskom glazbenom festivalu

Piše
Dijana Šimunić

Jan 24, 2017

Pobjednici regionalnih polufinala nastupit će na finalnoj večeri, a pobjednik će svoju nagradu preuzeti na završnom koncertu 21. HGF-a u Zaboku.

Brojimo sitno do nove sezone Hrvatskog glazbenog festivala! Udruga HGF objavila je natječaj za sudjelovanje na još jednom, već 21. Ha|Ge|eF festivalu. Natječaj se odnosi isključivo na domaće izvođače koji sviraju svoju autorsku glazbu, rock, pop, indie, punk, metal, electro, hip-hop, alter ili glazbu sličnog izričaja.

Prijave

Svi izvođači koji žele sudjelovati na natječaju prethodno moraju ispuniti prijavu putem online obrazca ili dostaviti najmanje tri autorska glazbena uradka na CD-u, tekstove, biografiju i kontakt (e-mail adresu i broj telefona) na adresu Udruga HGF, Tina Ujevića 7, 49210 Zabok. Prijave traju do 15. ožujka.

Stručni žiri do 1. travnja odabrat će one najbolje koji će nastupiti na regionalnim polufinalima tijekom travnja i svibnja. Pobjednici regionalnih polufinala nastupit će na finalnoj večeri, a pobjednik će svoju nagradu preuzeti na završnom koncertu 21. Ha|Ge|eF festivala u Zaboku.

Više informacija o natječaju nalazi se na linku.

Komentari