“Glas Studenata”

Piše
Petra Haleš

Nov 12, 2020

Projekt ” Glas studenata” je iniciran akademske godine 2019./2020., u okviru studentske udruge Hrvatske akademske zajednice na Ekonomskom fakultetu.

Želja inicijatora ovog projekta je u tekućoj godini integrirati studente svih fakulteta Republike Hrvatske sa svrhom poticanja slobodnog izražavanja među mladima, kroz pisanje i film.

1

Portal  „Glas Studenta“ je mjesto gdje je studentima omogućeno kreativno i slobodno izražavanje u obliku proizvoljnih članaka, novina i podcasta. Iniciran je u okviru Hrvatske akademske zajednice Ekonomskog fakulteta, s ciljem integracije studenata svih fakulteta Republike Hrvatske kako bi se potaknulo slobodno izražavanje među mladima kroz pisanje i podcast.

Na www.glasstudenta.com možete pronaći interesantne članke koji obrađuju teme iz svih aspekata života, a sutra u 17 sati ne propustite prvi podcast!

Zapratite @glas_studenta (IG) / @glasstudentaportal (FB) za više zanimljivih objava svakodnevno, a ukoliko ste zainteresirani za pisanje ili sudjelovanje u podcastu, javite se na info.glasstudenta@gmail.com.

#GlasStudenta #HAZEF

Foto: Pixabay

Komentari