Tri aplikacije koje će vam olakšati studentski život

Piše
Mateo Galić

Feb 17, 2021

Ukoliko ne koristite ove aplikacije vrijeme je da ih instalirate na svoj pametni telefon i učinite svoj studentski život lakšim.

Koje su to korisne aplikacije koje će pametni telefon napraviti pravim studentskim suputnikom u koračanju kroz fakultetske obaveze?

Clap! Phone Finder

Ako ste jedna od onih osoba koja često panično traži svoj mobitel, ova aplikacija je kao stvorena za vas. Dovoljno je da zaplješćete i Clap! će aktivirati alarm na vašem telefonu i pomoći vam da ga pronađete.

Cam Scanner

Koliko puta vam se desilo da dva dana pred ispit saznate da nemate knjigu ili drugi pomoćni materijal koji sadrži jako važne informacije koje vas mogu koštati ocjene? Što u takvim situacijama radite? Naravno, fotografirate stranice koje vam trebaju od kolege. Ali nije rijetkost da fotografije stranica budu mutne. Sa Cam Scannerom to se ne može dogoditi, a dodatni bonus je što sređene dokumente odmah prebacuje u željeni format kao što je to npr. PDF.

Evernote

Pametan piše, a znate i sami tko pamti. Ako su papirići na kojima zapisujete neke bitne informacije i obaveze prekrile čitavu vašu sobu, ova aplikacija je kao napravljena za vas. Osim što možete voditi bilo kakvu vrstu zapisa, također možete snimati glas, fotografirati dokumente, sortirati zabilješke po tipovima obaveza i za svaku od njih podesiti vrijeme podsjetnika, piše studomat.ba.

Foto: Pixabay

Komentari