U Lisinski na Maskenbal po odlične nagrade!

Piše
Ana Leko

Feb 11, 2017

KD Vatroslav Lisinski na pressici je najavio najzabavniji i najoriginalniji maskenbal u Zagrebu Lisinski pleše pod maskama, a najkreativnije maske mogu osvojiti fenomenalne nagrade.

U četvrtak, 9. veljače, tradicionalno  je na press konferenciji na najzabavniji i najorginalniji način najavljen najveći maskenbal u gradu Zagrebu – Lisinski pleše pod maskama koji će se održati u subotu, 25. veljače s početkom u 20 sati u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Nakon uzbudljivog plesa trbušnih plesačica plesne skupine Zuzana, pressicu je otvorio ravnatelj Koncertne dvorane Lisinski, Dražen Siriščević. Obučen u kostim Djeda Božićnjaka podijelio je Indiri iz grupe Colonia komplimente na atraktivnom prerušavanju, te najavio raznovrsan plesni i glazbeni program u kojem će sudjelovati žongleri i akrobati iz Cirkorame, Plesna skupina Sheherezade i trbušne plesačice iz Udruge za promicanje plesa Zuzana koje će nas uvesti u program orijentalnog plesa. Dodatnu energiju i zabavu donijet će nam plesna udruga Back to Swing, zaljubljenici u swing plesove i Zagrebačke mažoretkinje. Za sjajan glazbeni ritam i ples pod maskama pobrinut će se DJ MAREK.  

Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se samo u Lisinskom, rekao je ravnatelj Siriščević.

Indira, karizmatična pjevačica grupe Colonia najavila je kako će se maskirati u jednu stariju gospođu koja joj je uzor godinama pa da barem na dva sata postane poput nje.

Ana Volk iz Rotary kluba Zagreb Centar naglasila je humanitarni aspekt događaja jer je dio novca od prodanih ulaznica namijenjen stipendijama darovitih učenika srednjih škola i studenata slabijeg socijalnog stanja. Kroz fond Gordan Čačić, čiji je pokretač i osnivač Rotary klub Zagreb Centar, do sada je stipendirano 168 djece s ukupno 1 700 000 kuna.

Gradonačelnik je pozvao sve prisutne da ne propuste najveći karnevalski događaj u gradu Zagrebu i zaželio svima dobru zabavu poznatom uzrečicom Kad je bal, nek je maskenbal!

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri, a nagrade će biti dodijeljene u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu, dječju te plesni par.

Nagrade najboljim maskama

GUNS  N’ ROSES – koncert u Pragu – 3 dana, prijevoz, smještaj (dva noćenja s doručkom u hotelu) i ulaznice za dvije osobe daruje Svikoncerti.eu

SHAWN MENDES – koncert u Beču – dvije ulaznice i prijevoz daruje Svikoncerti.eu

Izlet i noćenje za dvije osobe u GRADIŠĆE – EISENSTADT – ŠOPRON  daruje  Turistička agencija Burg d.o.o.

TERME TUHELJ – cjelodnevni aranžman

PEUGEOT 508 – tjedan dana besplatnog korištenja automobila daruje P Automobil Import d.o.o

Komentari