Uz The Jumpin’Jigawatts i Back to Swing zaplešite u KSET-ov vremeplov 50-ih

Piše
Lorena Sikavica

Jun 20, 2016

Vratilo se ljeto s ispitima u grad, ali da nije sve tlaka i muka, KSET vam donosi tradicionalni ljetni plesnjak te ujedno i završni party Back to Swing sezone!

Uplovite u tonove i note ’50-ih i ’60-ih, obucite točkaste haljinice i suknjice, tregere, leptir mašne, i naravno, plesne cipelice i dođite na plesnjak u petak, 24. lipnja s početkom u 20 sati.

Kako bi sve prošlo u što boljem štihu, u pomoć skaču super junaci iz Back to Swing škole koji od 2011. svoju ljubav prema swingu produbljuju i šire okolo. Back to Swing postao je nezaobilazan na svim značajnijim retro ili vintage događanjima u Hrvatskoj.

Svojim nastupima, podučavanjima i animacijom sudjelovali su na Dolce Vita festivalu u Rovinju, Vintage festivalu u Zagrebu, RetroDromu na Britanskom trgu u Zagrebu koji su i organizirali, i brojnim lokalnim koncertima i festivalima. Surađuju s brojnim bendovima koji njeguju swing i jazz glazbu inspiriranu prvom polovicom prošlog stoljeća, npr. Big Band HRT-a, Swingers, Big Band Čakovec, Mel & Little Thunders, B & the Bops…

Glazbom  će vas oprskrbiti i bend The Jumpin’Jigawatts – mladi rockabilly/rock and roll sastav koji zabavlja vibrom klasično-rokerskog repertoara na kojemu se nalaze hitovi poznatih glazbenih velikana kao što su Stray Cats, Elvis Presley, Carl Perkins, Chuck Berry, Ray Charles, Jerry Lee Lewis, Little Richard, Blues Brothers itd.

Cijena upada je 10 kuna. Studenti uz predočenje iksice, a BTS članovi uz predočenje BTS članske iskaznice, ostvaruju popust te za njih upad iznosi 5 kuna.

 

Komentari