Uz pomoć aplikacije Mobile Gun “upucajte” osobu koja vas živcira

Piše
Vedran Mikulić

Jul 26, 2017

Ukoliko vas neka osoba živcira jednostavno u nju uperite vaš mobilni telefon i “izrešetajte” je uz pomoć ove aplikacije.  

Svakodnevno smo svjedoci “lansiranja” raznih aplikacija koje nam vrlo često pomažu u raznim životnim prilikama. Ova aplikacija je nešto sasvim drugačije. Ukoliko vas živcira šef na poslu, cimer ili brat ili sestra, uz pomoć aplikacije Mobile Gun “eliminirajte neprijatelja”.

1

Ova nova kontroverzna aplikacija osmišljena je tako da smanji agresivnost kod korisnika, a igračima su na raspolaganju pištolj, puška, snajper i bazuka..

Sve što je potrebno uraditi je pokrenuti aplikaciju, uperiti telefon u pravcu osobe koja vam ide na živce i sačekati da kamera “nanišani” metu. Nakon toga ostaje vam samo da je virtualno “izrešetate”.

Tvorci ove aplikacija smatraju ovo samo jednim od načina zabave, ali to ne misle svi. Naime, dobar dio javnosti smatra kako nasilje preko ovakvih aplikacija može rezultirati nasiljem i u stvarnom životu.

– Ukoliko volite oružje, a ne možete ga koristiti u pravom životu, ovo je aplikacija za vas – ističu iz indijske tvrtke Tigsel koja je i kreiralala Mobile Gun.

Igrači se moraju logirati sa svojim Facebook profilom prije nego što dođu do dijela u kojem biraju oružje. Tvorci igre napominju kako bi se ljudi trebali međusobno izazivati na dvoboje i to sve snimati i objavljivati na društvenim mrežama. Pucanjem igrači skupljaju bodove s kojima kasnije mogu kupiti novo oružje.

Komentari