Ukupno 3465 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 347.

koreji

21
Jun

Godišnja CGTrader nagrada

CGTrader raspisao je natječaj za nagradu za esej o inovativnoj tehnologiji koja mijenja naše živote. Tema ovogodišnjeg eseja je “Our life on a spaceship: the future of mankind”.

više

Untitled

18
Jun

Električne škare odnijele prvo mjesto na Elektroboju

Završnica studentskog natjecanja Elektroboj održala se 14. lipnja 2018. u Bikers Beer Factoryju, poznatom zagrebačkom pubu koji je svoja vrata otvorio predstavljanju genijalnih projekata perspektivnih i talentiranih studenata iz područja elektrotehnike i računarstva.

više

Untitled

13
Jun

Suradnja Microsofta, Adacte i EFZG-a

Microsoft, Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu i Adacta jučer su predstavili prve rezultate zajedničkog projekta suradnje sa studentima diplomskog studija EFZG-a na smjeru Marketing u akademskoj godini 2017/2018.

više

12

12
Jun

“Jezik i kognitivna neuroznanost – JEKON”

Centar za poslijediplomske studije Sveučilišta u Zagrebu raspisuje natječaj za upis na sveučilišni interdisciplinarni poslijediplomski doktorski studij JEZIK I KOGNITIVNA NEUROZNANOST – JEKON u akademskoj godini 2018./2019., s početkom nastave u zimskom semestru, za stjecanje akademskoga stupnja doktora znanosti u interdisciplinarnome području znanosti, …

više

Untitled

12
Jun

Konferencija Clim´Foot u Parizu

Ekonomski fakultet na temelju  iznimnih rezultata u prikupljanju CO2 podataka od strane koordinatora LIFE Clim´Foot projekta tj. francuske Agencije za okoliš i energiju (ADEME) i posredovanjem Energetskog instituta Hrvoje Požar odabran je kao jedina hrvatska organizacija na finalnoj …

više

Ukupno 3465 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 347.