Ukupno 3318 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 332.

Untitled1

20
Mar

Natječaj za dodjelu Nagrade “Andrija Mohorovičić”

Na temelju Pravilnika o uvjetima i postupku dodjele Nagrade “Andrija Mohorovičić” Sveučilište u Zagrebu objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade pojedincima u Hrvatskoj i inozemstvu za ostvarene znanstvene rezultate, promicanje znanstvene discipline i struke te prijenos znanja i odgoj …

više

Untitled

19
Mar

PLC+ besplatna radionica

PLC+ je besplatna stručna radionica u organizaciji studentske udruge EESTEC LC Zagreb koja će mladim i perspektivnim budućim inžinjerima pružiti detaljniji uvid u problematiku s kojom se inžinjeri susreću u industrijskoj automatizaciji.

više

Stipendije-Vlade-Francuske-heder-1168x366

19
Mar

Stipendije Vlade Francuske Republike

Vlada Francuske Republike dodjeljuje 7 stipendija u trajanju od 9 mjeseci za diplomski i poslijediplomski studij (prednost imaju prijave za Master 2 program), te 6 stipendija za stručno usavršavanje u trajanju od 1 do 3 mjeseca. Stipendije obuhvaćaju …

više

Untitled

16
Mar

ESN Youth Academy

Znaš li što dobiješ kada spojiš tvrde i meke vještine, radionice i predavanja, četiri hrvatska grada, multikulturalnost i lokalnu sredinu? Odgovore na sva velika pitanja u životu jednog milenijalca!

više

Untitled

15
Mar

Otvoreno natjecanje Smartup

 Na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, u srijedu, 14. ožujka održano je otvorenje natjecanja Smartup, studentskog natjecanja u razvoju poslovne ideje.

više

Ukupno 3318 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 332.