Ukupno 214 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 22.

Selfie

17
Apr

10 savjeta za dobar selfie

Vjerujemo kako je doista malo onih koji barem jednom nisu snimili selfie. I dok neki za onaj pravi ‘ispucaju’ na desetke fotografija, oni vještiji dođu do cilja iz nekoliko pokušaja. A što je to sve potrebno za savršen selfie?

više

Untitled

12
Apr

Bonton – pravila lijepog ponašanja

Živimo u vremenu kada su stare vrijednosti i tradicija ostavljeni po strani, a na ulici i u međuljudskim odnosima vlada kaos. Podsjetimo se nekih pravila ponašanja, koja su prihvaćena u svakom društvu.

više

Untitled

11
Apr

Najvažniji životni savjeti

Bez obzira na to koliko životno iskustvo imamo i koliko smo radili na sebi, nije naodmet poslušati savjete starijih i iskusnijih. Donosimo vam nekoliko najkorisnijih životnih savjeta.

više

Untitled

05
Apr

Imaju li tvoja uvjerenja cijenu?

Sa željama stvar je jednostavna. Želiš nešto – potrudiš se da to i dobiješ. Zasučeš lijepo svoje rukave i uposliš svoje rukice. Ništa ne pada s neba, niti nam dolazi tek tako, potrebno je dosta krvi, znoja i …

više

Untitled

05
Apr

Imaš li svoju x-ica loyalty karticu?

Svakodnevno pratiš naš portal ali nisi još registrirani član? Učini to još danas jer je registracija potpuno besplatna i pruža ti velike pogodnosti za očuvanje studentskog budžeta. Čekamo te…

više

Tajvan

04
Apr

Ne čine te greške, čine te pokušaji!

Nakon Uskrsa proljeće nas je odlučilo ugrijati, a dok sjedim na terasi, na ugodnih 16 Celzijusa, krišom hvatam razgovor djevojaka koje su isto tako odlučile upiti pokoju zraku sunca, a njihova tema su greške i učenje iz grešaka. 

više

Ukupno 214 članaka. Prikazujem stranicu 1 od 22.