2. ciklus edukacije – Osnove porezne pismenosti

Piše
Petra Haleš

Nov 05, 2019

Ekonomski fakultet Zagreb i PwC Hrvatska udružili su snage i ove godine te po drugi put organizirali certificiranu edukaciju pod nazivom „Osnove porezne pismenosti: porezni i računovodstveni aspekti poreza na dohodak, dobit i PDV-a“, kojom žele utjecati na unaprjeđenje porezne pismenost poslovne zajednice.

Polaznicima edukacije na jasan, jednostavan i pregledan način bit će prikazana porezna davanja te temeljna načela oporezivanja u suvremenim poreznim sustavima, s posebnim naglaskom na porezni sustav Republike Hrvatske. Steći će znanja o osnovnim vrstama poreza i naučiti kako obračunati porez na dohodak, dobit i PDV te razmatrati mogućnosti zakonitog poboljšanja poreznog položaja, odnosno smanjenja poreznog opterećenja.

Osim klasičnih predavanja, edukacija će se sastojati i od poreznih i računovodstvenih radionica, a koristit će se i metoda analize slučaja te mnogobrojni primjeri iz prakse.

Edukacija će se održati na Ekonomskom fakultetu – Zagreb od 25. do 29. studenoga 2019. od 16 do 20 sati.

Za detaljnije informacije o edukaciji, programu te prijavama posjetite: http://www.efzg.unizg.hr/katedre-29721/financije/certificirana-edukacija-osnove-porezne-pismenosti/38278

Komentari