Back to school – DIY ideje

Piše
Lea Čuveljak

Sep 11, 2016

Obaveze na faksu ili na poslu još malo i počinju. Gotovo je s praznicima i treba vratiti mozak u funkciju. Kako se bolje aktivirati nego s malo kreativnosti?

Donosimo Vam DIY odnosno Do It Yourself ideje s kojima možete pin-upat svoj daily look.

DIY- Snapchat ruksaci

Ova kreativna i mlada Youtuberka nam je pokazala u svojem videu kako iz običnog filtera na aplikaciji napraviti nešto unikatno za svaki dan. Sa samo par alata kao što su pištolj za lijepilo, par majica i printer. Jednostavno i posebno.

Nedostaje Vam organizacije na radnom stolu?

Sljedeća ideja s Pinteresta pomaže vam u organizaciji stola. Kako organizirati sve kemijske, olovke ili kistove koji samo ili nestaju ili smetaju? Odgovor – WC papir.

Uzmite praznu kutiju i nekoliko kartona koji vam ostanu na kraju wc papir role. Obojite ih u koje god boje želite i zalijepite na dno kutije.

Kistovi, olovke i kemijske su organizirane, a nered manji.

Moraš napuniti mobitel, a ne želiš da bude uočljiv?

Sljedeći mali trik je prilično jednostavan. Trebaš puniti mobitel i baš imaš utičnicu pored sebe, ali ne želiš da ti profesor vidi mobitel?

Nemaš problema! Uzmi bilo koji stari leksikon ili bilježnicu koja ti ne treba, izreži stranice iznutra da ti ostane dovoljan okvir da i dalje izgleda kao knjiga i to je to! Možda će biti čudno ako ti bilježnica krene vibrirati pa pazi gdje je ostavljaš ili, još bolje, isključi i zvuk i vibru – da ne bi bilo nismo znali!

Želiš da ti odjeća visi o ormaru, ali nemaš toliko vješalica?

Ovaj mali hack je prilično zanimljiv. Prvo, kupi bilo koje piće u limenci koje preferiraš. Drugo, nemoj baciti otvarač jer će ti trebati za sljedeći hack!

Problem riješen. Možeš na svaku vješalicu objesiti još ponešto s ovom fora idejom.

Gdje naći više ovakvih hackova i savjeta?

Svijet je jednostavno poludio za ovakvim fora i kreativnim idejama u posljednjih par godina. Savjeta ima gdje god pogledaš. Instagram, 9gag, Tumblr i Pinterest samo su neke od društvenih stranica na kojem kreativci dijele svoje ideje s drugima.

Ovakve ideje su samo malo zrno u pustinji stranica koje možete naći na internetu. Zato je ovo najbolje vrijeme da budete malo kreativni dok ne krenu obaveze i pogledate malo u svoj ormar ili radni stol što bi mogli promjeniti.

Komentari