Cest is d Best traži umjetničke duše

Piše
Iva Bucić

Mar 17, 2017

Cest is d Best ove je godine pomeo sve rekorde zaprimivši 179 performerskih prijava iz više od 30 država, no još nije kasno da i vi svoje umjetničke vještine ugurate u program ovog međunarodnog uličnog festivala.

Osim 15-tak performerskih skupina, na festivalu vas čeka  30-ak bendova i isto toliko plesnih skupina iz nekoliko zemalja te bogat likovni program. Što se zadnje stavke tiče, otvoreni su natječaji za umjetničke zastavice na temu snaga cvijeta, klupaonicu na Zrinjevcu te likovno – urbanu instalaciju koja treba biti izvedena na otvorenom prostoru poput trgova, pročelja zgrada, postojećih spomenika i slično.

Prijedloge radova s prijavnicom i potrebnim dokumentima trebate poslati najkasnije do 5. travnja za likovno-urbanu instalaciju, do 10. travnja za klupicu na Zrinjevcu, odnosno do 5. svibnja za zastavice. Najstariji i najveći ulični festivala u Hrvatskoj trajat će ove godine od 31. svibnja do 4. lipnja, a u njemu će sudjelovati 200-tinjak umjetnika i umjetnica. Organizaciju 21. Međunarodnog uličnog festivala Cest is d’ Best potpisuje udruga Cestagram, a ove godine glavna tema je obljetnica 50. godina hipi-pokreta.

Natječaje s prijavnicama i svim potrebnim informacijama potražite na ovoj adresi.

Graničari okupirali (i zabavili) Zrinjevac

Ljudski Čovječe ne ljuti se sve je dobro nasmijao

Komentari