Good Vibrations u Rijeci i Umagu uz She Loves Pablo

Piše
Kristina Jelić

Mar 17, 2017

Zagrebački koncertni program Good Vibrations ovaj će se vikend premijerno predstaviti u Rijeci i Umagu. U Rijeci vas 17. ožujka u The Beertiji očekuje She Loves Pablo i bend Mamut, a 18. ožujka u American baru solo koncert SLP. Na oba događaja za dobar štimung zadužena će biti DJ Iva s Goulash Disko Festivala.

Zagrebački koncertni program Good Vibrations ovaj će se vikend premijerno predstaviti u Rijeci i Umagu. Riječka The  Beertija u suradnji s Distune Promotionom ugostit će 17. ožujka She Loves Pablo i novoosnovani domaći bend Mamut, a u subotu 18. ožujka, vesela karavana kreće prema American Baru u Umagu gdje će solo koncert imati She Loves Pablo.

Distune Promotion čini Rijeku urbanijim i kulturnijim gradom

She Loves Pablo

Ovaj zagrebački bend prošle je godine proslavio 10. rođendan, a do sada su izdali tri albuma: Mother of All (2009), Burn And Levitate (2013) i Try Mandarin (2016). Svojim odličnim nastupima zavrijedili su titulu jednog od najpopularnijih bendova hrvatskog undergrounda.

Mamut

Mamut je bend osnovan prije nekoliko mjeseci u Rijeci. Na  svom premijernom nastupu pred domaćom publikom promovirat će prvi singl Mamut u meni. Na pozornicu dolaze s autorskim materijalom, pjesmama s nadolazećeg Freak Show EP-a. Bend prati zvučne stope Korna, Deftonesa i Seethera, uz sveprisutan ambijent stoner metala.

fotka Mamut by Karlo Dabo

Foto: karlo Dabo

Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Do danas je u pet sezona i preko 130 izdanja dobre vibracije širilo gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova. Program je doživio i dva međunarodna izdanja.  Ovo će biti prvo gostovanje u Umagu.

Detaljnije na facebooku.

Iva i Yves otkrili tajne začine odličnog Goulasha

Komentari