Dođi na Tjedan dizajna u Zagrebu!

Piše
Dijana Šimunić

Mar 13, 2017

Tjedan dizajna 2017. okupit će poznate hrvatske i svjetske dizajnere koji će na brojnim lokacijama u gradu predstaviti svoj rad. Pozvani su svi zaljubljenici u dizajn i oni koji će to tek postati!

Zagreb će od 9. do 14. svibnja postati centar dizajna. Naime, u našoj metropoli na pedesetak različitih lokacija održat će se već četvrti po redu Tjedan dizajna.

Tjedan dizajna Zagreb (#tdzg) održava se od 2014. godine te je najveće događanje u Hrvatskoj posvećeno dizajnu. To je ujedno i jedini dizajn festival koji priprema izložbe, predavanja, panele, radionice, prezentacije te gostovanja uspješnih svjetskih dizajnera.

O programu

Središnje lokacije bit će Lauba i #tdzg Dizajn Park koji se nalazi neposredno pored Laube. Svaka od lokacija imat će bogat i zanimljivih program, a sve će pratiti karta dizajnerskih lokacija.

Tjedan dizajna ponovno će, uz glavnog partnera Austriju, predstaviti najbolje od hrvatskog i svjetskog dizajna. Svi strastveni zaljubljenici u dizajn moći će uživati u atraktivnim sadržajima. Program je organiziran u sklopu Godine kulture Austrija – Hrvatska 2017. u suradnji s Austrijskim kulturnim forumom Zagreb.

Više informacija možete pronaći na službenim sranicama.

Komentari