Edward Bernays ima pojačanje u svojim redovima

Piše
Ana Leko

Feb 21, 2017

Edward Bernays Visoka škola za komunikacijski menadžment u Zagrebu odnedavno ima novo lice u svojem dekanatu. Dr. sc. Romana Lekić postala je pomoćnica dekana i nositeljica kolegija iz područja odnosa s javnošću.

Dr. sc. Romana Lekić donedavno je bila predstojnica katedre turizma na VERN’u, a od sada je dio akademskog tima Edward Bernays Visoke škola za komunikacijski menadžment u Zagrebu. Dr. sc. Lekić priznata je stručnjakinja iz područja upravljanja doživljajem, a timu Bernays pridružila se na mjestu pomoćnice dekana i bit će nositeljica kolegija iz područja odnosa s javnošću u turizmu i odnosa s javnošću u kulturi.

Kroz doktorski studij kulturne antropologije te stručnu edukaciju za dramskog, plesnog i art pedagoga dr. sc. Lekić usavršavala se kao znanstvenica, a dugi niz godina radila je kao trenerica i konzultantica za područje turizma i kulture. Kao gostujući profesor predavala je u Hrvatskoj, Sloveniji i Crnoj Gori gdje je održala niz predavanja, treninga i seminara o temama osobnog razvoja, kreativnosti, kreativnog vodstva i nenasilne komunikacije, transformacijskog leadershipa i grupne dinamike. Također je ključni ekspert na mnogobrojnim EU projektima i suradnik Hrvatske turističke zajednice, Ministarstva turizma, Udruge hrvatskih turističkih agencija i brojnih razvojnih agencija u Hrvatskoj i inozemstvu.

Promjena je uvijek dobrodošla. U okruženju kao što je Bernays, koje potiče kreativnost i stvaranje novih iskustava, vjerujem da ću svojim radom pridonijeti dugoročnom razvoju ovog visokog učilišta i omogućiti studentima da se dodatno angažiraju u različitim edukativnim i kreativnim projektima, istaknula je dr. sc. Romana Lekić.

Tekst i fotografija: PR Edward Bernays

Komentari