Grupa Jonathan 13. veljače izdaje mini album

Piše
Kristina Jelić

Jan 25, 2017

Grupa Jonathan objavit će u ponedjeljak, 13. veljače, u 9 sati mini album To Love…. Prvi je to dio čiji će nastavak, nazvan Or To Hold, biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje.

To Love… je prvi dio čiji će nastavak, nazvan Or To Hold, biti predstavljen u sljedećoj fazi čime će se potpuno zaokružiti novo Jonathanovo izdanje. Prva zamisao je bila da To Love… sadrži sedam pjesama koje su snimljene u studijima York i GIS u suradnji s Matejom Zecom i Danielom Garciom, ali je grupa u konačnici odlučila uključiti i zadnju finiširanu pjesmu, Allison, realiziranu u studiju Marka Mrakovičića.

Popis gostujućih glazbenika donosi starog suradnika, saksofonista Ivana Kovačića Kovu te cijeli niz novih – Ana Jakšić i Diane Kovačić pjevale su prateće vokale, Tea Grubišić Mihalić, Eduard Kraljić i Sebastian Amadeo Mavrić su odsvirali violine, a Daniel Garcia i Darko Terlević klavijature.

Mada je bend proteklih mjeseci već izvodio nove pjesme, prvi veliki koncert na kojem će se one moći čuti Jonathan će odsvirati u subotu, 28. siječnja, na Brijačnici u zagrebačkom Boćarskom domu.

Komentari