Još par dana do natjecanja AI Battleground

Piše
Ana Leko

Dec 05, 2016

Natjecanje u programiranju umjetne inteligencije, koje organizira studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama, održat će se idućeg vikenda, a nestrpljivi timovi odmjeriti će svoje snage u simulacijskoj areni.

Studentska udruga BEST Zagreb, u suradnji s IT tvrtkama, organizira natjecanje ovog tipa već drugu godinu zaredom. Za par dana, 11. i 12. prosinca u HUB-u (Petračićeva 4), timovi će sa svojim botovima odmjeriti snage u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja Artificial Intelligence Battleground je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje i predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu.

Nakon što članovi topic grupe BEST-a Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja nagrada bit će 12. prosinca na svečanom zatvaranju u popodnevnim satima. Tvrtke partneri će se predstaviti prije/nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt s njima i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Na ovom natjecanju ocjenjuje se isključivo rezultat implementacije (borba u simulacijskoj areni) što će natjecateljima pružiti zadovoljstvo (ili blago razočaranje) kad testiraju svoje botove u borbi s protivničkim. Prije završetka natjecanja i same borbe, imat će priliku testirati kod protiv botova koje su izradili organizatori.

Što je BEST Zagreb?

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska organizacija koja djeluje u sklopu međunarodne organizacije Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 96 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.

O BEST-u saznaj više ovdje ili na stranicama Facebooka, a sve informacije o AIBG natjecanju potraži ovdje.

Prijavi se na natjecanje AI BattleGround

Komentari