Kako se nagraditi nakon (položenog) ispita?

Piše
x-ica tim

Feb 06, 2020

Tijekom ispitnih rokova veselimo se, strahujemo, živčanimo. Prolazimo sve faze psihijatrije ali bez ispita ne bi znali koliko volimo živjeti. Stoga vam donosimo nekoliko ideja kako se nagraditi nakon položenog ispita i nastavka normalnog života.

Udaren je pečat i izlazite s faksa. Sunce sija, ptice cvrkuću, imate podočnjake ali sad it feels good. Sav trud se isplatio. Nakon što nazovete svu rodbinu i prijatelje kako bi obznanili svoj uspjeh, a oni veselo okrenu janje u čast genijalcu u obitelji, kud sad? Postoji nekoliko mogućih scenarija.

1. GET SOME SLEEP

Legenda kaže da postoje racionalni studenti svjesni svog umora. Nakon što polože ispit odgovorno idu kući i spavaju. Nitko ih još nije vidio ali najpametniji savjet koji smo za vas izdvojili je upravo ovaj. Nagradite se snom i nadoknadite neprospavanu predispitnu noć.

nakon ispita

2. RUNDA ZA SVE

Altruističan savjet u kojem ne nagrađujete samo sebe već i sve koji vam dospijevaju u vidno polje. Ako ste jedni od onih no sleep won´t kill you majstora, scenarij je sljedeći. Problem s položenim ispitom je zov šanka. Kako ste danima bili u karanteni i niste dolazili u kontakt s vanjskim svijetom, pečatom u indeksu opet ste postali osoba koja se voli socijalizirati. Zovete prijatelje na piće i ugodno druženje. To će vas opustiti i vratiti vam sjećanja na drage prijatelje koji su, čekajući da položite ispit, dočekali mirovinu. Nije baš tako, ali nije ni daleko. Jedno piće pretvori se u cijelo popodne. Nemate više love, a ni pameti. Prije nego napravite neku glupost, toplo preporučamo krevet i brojanje ovčica (čitaj: novčića).

nakon ispita

3. PUTOVANJE

Najljepša nagrada za položen ispit je putovanje. Nova okolina, novi ljudi, nova iskustva. Što od toga može bit bolje? Iako je unaprijed trebalo zaraditi i uštediti novac (što smo vam već savjetovali prije), isplatit će se svaka kuna. Svima onima koji su već putovanje uplatili, a ispit položili, želimo sretan put i razglednicu na adresu portala X-ica. 😉 Vi koji niste isplanirali put, a baš bi voljeli promijeniti okolinu makar na par sati, imamo i za vas par savjeta. Otiđite na Sljeme ili skoknite do Samobora na kremšnitu. Ako živite na Trešnjevci vozite se tramvajem do Dupca i istražujte novi dio grada. Krenite na put u 15 sati i putovat ćete sat i pol te se tako približiti osjećaju putovanja i gužva na graničnom prijelazu.

nakon ispita

4. SHOPPING

Drage dame (i gospodo), napokon imate opravdanje za peglanje kartice. Ipak je lakše trošiti kad znate da ste bili vrijedni, zar ne? Nagradite se nekom krpicom koju već dugo škicate. 🙂

nakon ispita

5. MASAŽA

Otiđite na masažu. Leđa  su vam od sjedanja ogrbavila i napunila se mliječnom kiselinom. Upozoravamo, boljet će. Boljet će jako, ali isplatit će se. Sad nemate više opravdanja kako nemate vremena. Učinite nešto dobro za sebe i za svoje tijelo.

nakon ispita

Komentari