Neka tvoji radovi osvanu na izložbi u Vijetnamu

Piše
Dijana Šimunić

Jan 21, 2017

Na natječaju za izlaganje na izložbi u Vijetnamu mogu sudjelovati svi mladi zainteresirani likovni umjetnici, a krajnji rok za prijavu je 28. veljače.

Otvoren je natječaj za izlaganje na izložbi hrvatskih umjetnika Memories II u Heritage space galeriji u Hanoiu, a nakon toga i predstavljanje u New space art foundation galeriji u Vijetnamu.

Ova grupna izložba dio je Other side projekta koji na jedinstveni način povezuje hrvatsku i vijetnamsku likovnu scenu. Prva izložba hrvatskih umjetnika u Vijetnamu održana je u rujnu 2016. godine u New space art foundation galeriji. Na njoj su svoje radove izložili Ines Krasić, Josip Zanki, Tea Hatadi, Igor Juran, Ida Blažićko, Ana Vivoda, Ivana Ognjanovac, Maja Rožman, Iva Čurić, Petar Bunić, Martina Miholić, Mia Orsag i Ana Mušćet s kojom smo imali prilike nedavno i razgovarati.

Ana Mušćet – majstorica riječi i multimedijalnih umjetnosti

Kao nastavak prošlogodišnje uspješne izložbe, organizatori ovog projekta nastoje stvoriti jedan kontinuitet predstavljanja hrvatskih umjetnika te tako približiti hrvatsku kulturu i suvremenu umjetnost Vijetnamu.

Svi koji se žele prijaviti trebaju poslati fotografije rada, opis i životopis na email adresu marijalopac@hotmail.com, najkasnije do 28. veljače. Konačni rezultati bit će objavljeni početkom ožujka.

Više informacija o natječaju i projektu nalazi se na linku.

Komentari