Novi Studentski list u šibenskoj menzi

Piše
Ana Leko

Apr 12, 2016

Od danas je ručak u šibenskoj menzi puno zabavniji i prepun informacija. Jednom tjedno na pladnju s ručkom studente će dočekati novi Studentski list, koji se nakon ručka može pretvoriti u take away box.

Danas su šibenski studenti za vrijeme ručka u menzi imali priliku pročitati prvi Studentski list. Na ovu ideju došao je Ivan Perkov koji u Splitu studira grafički dizajn i kojemu je to bio projekt na faksu, a u realizaciji ideje pomogao mu je Josip Kuštera, student 3. godine Turističkog menadžmenta na VUŠ-u.

Ivan je puno vremena uložio u ovaj projekt i htio je da se ideja realizira pa me kontaktirao da mu pomognem. Sve smo osmislili, a ulogu izdavača preuzela je Novinarska sekcija Veleučilišta u Šibeniku.

Studentski list napravljen je u A3 formatu i prepun je kreativnih ideja, a autori tekstova su uglavnom studenti koji već pišu za portal skvus.hr. Teme su prvenstveno studentske – od raznih natječaja, oglasa i radionica do korisnih savjeta, recepata i kolumi, a jedan je kutak rezerviran za studente koji se bave nečim zanimljivim, imaju neki hobi ili posebne talente. Svakoga utorka, za vrijeme ručka, studenti će se upoznati s nekim novim zanimljivim ljudima i saznati korisne informacije.

Posebna zanimljivost Studentskog lista je da se, nakon uživanja u slasnom ručku, može od njega napraviti mali take away box. Na njemu se nalazi i QR koda koji, nakon skeniranja, vodi na video u kojem se može naučiti kako napraviti kutijicu.

Šibenska menza je prva u Hrvatskoj u kojoj se na pladnjevima, osim reklama, može pronaći nešto inovativno i kreativno, a korisno za studente.

Novitete Studentskog lista možete pratiti i na Facebooku.

DON’T KEEP CALM x-ica.com B-day Party

Komentari