Prijavi se na Edusplash: besplatne edukacijske programe

Piše
Kristina Jelić

Feb 03, 2017

EduSplash – multimedijska platforma za edukaciju i razvoj poziva vas da se pridružite trećoj generaciji polaznika besplatnih edukacijskih programa koji će se održati od 1. ožujka pa do svibnja u Društvenom Centru Rojc u Puli.

EduSplash – multimedijska platforma za edukaciju i razvoj ulazi u treću školsku godinu i poziva sve zainteresirane da se prijave na četiri nova edukacijska programa. Ovogodišnja edukacija fokusira se na u praksi primjenjiva znanja i vještine za sve koje zanima svijet glazbeno-scenskih manifestacija.

Programi

  • Edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja
  • Edukacija o produkciji zvuka uživo
  • Edukacija o osnovama fotografije
  • Edukacija Ableton Lab

Svaki edukacijski program uključuje teorijski i praktični dio. Teorijski dio edukacija obuhvaća predavanja stručnih predavača u DC Rojc (tijekom ožujka i travnja, dva puta tjedno u poslijepodnevnim/večernjim terminima), dok je za praktični dio (od svibnja) predviđena aktivna participacija polaznika uz mentorstvo, u provedbi i praćenju raznih kulturnih događanja na području Pule.

Nakon uspješno završenog prvog dijela edukacije, zainteresirani polaznici mogu nastaviti usavršavati svoja znanja putem naprednijeg ciklusa edukacija LEVEL#2 (krajem godine), ali i predstavljati svoje uratke te stečena znanja i vještine javnosti.

Cilj EduSplash edukacijskih programa

Cilj je da se kroz osnove teorije s naglaskom na praktična iskustva na području audio-vizualnih umjetnosti i procesa stvaranja, provedbe i praćenja kulturnih događanja, uključe svi zainteresirani kreativni pojedinci u stvaranje platforme nove generacije profesionalnih radnika na području nezavisne kulture i umjetnosti.

Prijave kreću danas i traju do 20. veljače, a prijaviti se može putem online prijavnice.

Predavači

Predavači će, među ostalima, biti članovi Seasplash kolektiva – Davor Uljanić, Vedran Meniga, Ina Kihli, Boris Bjelica, Maja Gujinović, Danijel Sikora, Alen Nužda, Matija Ljevar, zatim Davor Mišković (Drugo more), Marino Jurcan (Udruga Metamedij), Milena Radošević (Aktivist d.o.o.), Danijela Ustić (VCI), Sergej Lugović (Poduzmi@TVZ), Damir Babojelić, Dean Pavletić, Hassan Abdelghani, Daniel Kiršić, Marko Grbac Knapić i Edi Cukerić.

IMG_0034

Polaznici prošlogodišnjeg programa prilikom dodjele diploma

Detaljnije na Facebooku.

Komentari