Održano 16. UniSport prvenstvo u judu za studente

Piše
Dijana Šimunić

Feb 03, 2017

Prvo mjesto u judu osvojila je studentska ekipa Sveučilišta u Zagrebu, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Splitu.

U Samoboru se 29. siječnja u sportskoj dvorani Samobor održalo 16. UniSport prvenstvo u judu. Ovog puta, na natjecanju je sudjelovalo preko 90 natjecatelja s ukupno devet različitih sveučilišta i veleučilišta (Sveučilište J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilište u Dubrovniku, Sveučilište u Splitu, Sveučilište u Rijeci, Sveučilište u Zagrebu, Tehničko Veleučilište u Zagrebu, Veleučilište Vern’, Visoka poslovna škola Libertas i Sveučilište u Mostaru).

Studenti i studentice iz cijele Hrvatske odličnim su borbama i pripremnosti pokazali da judo nije nimalo zanemaren sport. Nisu izostali ni odlični rezultati. Prvo mjesto u plasmanu ostvarila je studentska ekipa Sveučilišta u Zagrebu, dok su drugo i treće mjesto zauzeli Sveučilište u Rijeci i Sveučilište u Splitu.

Ovo je natjecanje ujedno bilo i uvod te jedan od glavnih kriterija za odlazak na sljedeću Univerzijadu koja se održava u kolovozu ove godine.

Detalje možete pronaći na stranicama UniSporta.

Komentari