Program dvodnevnog We love sound spektakla

Piše
Lorena Sikavica

svibnja 24, 2017

Zagreb je domaćin novom međunarodnom festivalu #WELOVESOUND. Organizatori jednog od najcjenjenijih svjetskih glazbenih događaja, Sonus festivala, pokreću novi festival koji će se održati 2. i 3. lipnja, a završiti afterpartijem 4. lipnja u Zagrebu.

Festival će početi u petak, 2. lipnja nastupom jednih od najpoznatijih imena elektroničke glazbene scene zadnjih 10 godina, Loco Dicea u klubu The Best Venue Hall i Chris Liebinga u klubu Boogaloo i mnogi drugi.

Veliki dnevni open air događaj održat će se u subotu, 3. lipnja na prostoru sportskog centra ŠRC Mladost na Savi, s početkom u 12 sati gdje će fanovi kvalitetne elektroničke glazbe moći uživati na otvorenom i lijepom lipanjskom danu u zvukovima  najpoznatijih imena svjetske scene kao što su Timo Maas, tINI, Enzo Siragusa, Valentino Kanzyani i domaća podrška Homeboy i Mariano Mateljan.

Nakon završetka dnevnog open air festivala, party će se u subotu, 3. lipnja preseliti u zagrebačke klubove Johann Franck i Opera gdje će nastupiti Timo Maas i Miguel Campbell i mnogi drugi.

Festival će završiti afterpartyjem za kojeg su zaduženi članovi Fuse London kolektiva. U nedjelju, 4. lipnja u klubu The Best Venue Hall najvjerniji partijaneri će moći uživati u nastupu Archie Hamiltona, Enzo Siraguse, Rosska i Mariana Mateljana.

U prodaji su festivalske ulaznice koje omogućuju ulaz na sve partije, te pojedinačne za klubove i za open air koja uključuje i ulaz na afterparty.

Ulaznice samo za afterparty bit će dostupne na ulazu kluba. Posebno povoljna cijena ulaznica je predviđena za studente. Prodaja karata je moguća putem Entrio.hr online trgovine ili prodajnih mjesta: https://www.entrio.hr/event/welovesound-zagreb-weekend-takeover-4096

Festival će se održati u suradnji s Gradom Zagrebom, turističkom zajednicom Grada Zagreba i hotelom Sheraton.

Više informacija o festivalu možete pronaći na službenoj festivalskoj Fecebook stranici: https://www.facebook.com/insoundwetrust

Facebook event: https://www.facebook.com/events/769761739866249/

We Love Sound Zagreb festival

Komentari