Snimi najbolju fotografiju i otputuj u Bruxelles!

Piše
Dijana Šimunić

Jan 29, 2017

Centar za posjetitelje Europskog parlamenta Parlamentarium poziva te da sudjeluješ u natječaju, pošalješ fotke onoga što najviše voliš i osvojiš glavnu nagradu – besplatan put u Bruxelles!

Fotografiraj ono što najviše voliš, fotke podijeli na Instagramu i osvoji put u Bruxelles. Parlamentarium, centar za posjetitelje u sklopu Europskog parlamenta, povodom 13. obljetnice svog postojanja objavio je natječaj u kojoj je glavna nagrada upravo put u Bruxelles – sjedište Europskog parlamenta.

Tvoj zadatak je da na Instagram profilu podijeliš svojih TOP PET: pet omiljenih mjesta, stvari, najboljih prijatelja… Izbor je tvoj. Ona fotografija koju stručni žiri izabere kao najbolju, bit će izložena u Parlamentariumu. Pet najboljih fotografa bit će pozvano u Bruxelles kako bi snimili reportažu tijekom Noći muzeja 11. ožujka i na jedan dan preuzeli službeni Instagram parlamenta. Tvoje fotke trebaju biti stavljene na Instagram s oznakom #ThisIsMy5, a moraš i označiti @europeanparliament.

Jedini uvjet za sudjelovanje na natječaju je da imaš više od 18 godina i da dolaziš iz države članice Europske unije. Krajnji rok za objavu fotografija je 31. siječnja, zato požuri!

Više informacija o natječaju pronađi na stranicama Europskog parlamenta.

Komentari