Time to Move kampanja za mlade

Piše
Dijana Šimunić

Oct 19, 2016

Od informativnih aktivnosti do koncerata, Time to Move događanja toliko su raznolika da svatko može pronaći aktivnosti za sebe.

Time to Move kampanja je za mlade, a organizira se tijekom listopada. Svi koji će sudjelovati u ovom programu dobit će jedinstvenu priliku upoznati se sa stotinama mogućnosti za odlazak u inozemstvo, ali i sudjelovati u međunarodnim projektima te istraživanju Europe. Sve aktivnosti provode Eurodeskovi stručnjaci.

Svi koji se žele uključiti i biti dio ove zanimljive kampanje mogu to učiniti vrlo jednostavno. Sve informacije o sudjelovanju nalaze se na službenoj stranici Eurodeska. Od informativnih aktivnosti do koncerata, Time to Move događanja toliko su raznolika da svatko može pronaći aktivnosti za sebe. Studenti iz cijele Europe ovdje mogu potražiti aktivnosti u svojoj zemlji i pronaći onu koja im je najbliža.

Udruga ZUM također organizira evente povodom ove kampanje i Informativne karavane u sklopu čega će se posjetiti srednje škole u Rovinju, Poreču, Pazinu i Puli, a 21. listopada volonterke Europske volonterske službe (EVS) predstavit će tradicionalna jela zemalja iz kojih dolaze na eko sajmu Pazi što jedeš u pulskom Circolu.

Sve spomenute aktivnosti financirali su Ministarstvo socijalne politike i mladih, Agencija za mobilnost i programe EU, Eurodesk i Istarska županija.

Komentari