Prijavi se i postani dio Start-Up udruge

Piše
Iva Bucić

Oct 27, 2016

Ako misliš da imaš poduzetničku žicu, postani dio Start-Up udruge. Vrata su otvorena studenticama i studentima sa svih fakulteta u Hrvatskoj.

U Udruzi ćeš dobiti priliku steći praktična znanja i na konkretnim projektima razvijati željene vještine. Osim u realizaciji postojećih, moći ćeš i sudjelovati u osmišljavanju novih projekata.Udruga za sada broji 60 članova i 40-ak volontera, od kojih su većina studenti fakulteta u Zagrebu, Puli, Rijeci, Osijeku, Zadru, Varaždinu, Opatiji i drugim gradovima, a mnogi od njih kroz sudjelovanje u projektima Udruge poput Regional Case Study i Career Booster osiguraju posao nakon fakulteta.

Prijavi se na 4. Regional Case Study

Stoga ako studiraš na bilo kojoj visokoj školi, Veleučilištu ili Sveučilištu, pošalji životopis na adresu start.up.udruga@gmail.com najkasnije do nedjelje, 30. listopada. Dobrodošli su studenti i studentice viših godina studija s različitih usmjerenja poput ekonomije, informatike, tehničkih i humanističkih studija, i to s prosjekom ocjena iznad 3,0. Nakon prijava čeka te intervju s predstavnicima udruge.

Više informacija potraži ovdje.
Naslovna foto: Facebook

Završio prvi zagrebački Career Booster

Komentari