Zašto je potrebna emocionalna inteligencija za uspjeh?

Piše
Diana Radobuljac

svibnja 29, 2016

Boris Blažinić će 10. lipnja u 11 sati na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu održati predavanje na temu Zašto je potrebna emocionalna inteligencija za uspjeh?  Svi ste dobrodošli. 

Smatrate da imate dobro razvijenu emocionalnu inteligenciju? Dođite na Ekonomski fakultet 10. lipnja poslušati kako je možete iskoristiti za stručno usavršavanje.

Naziv predavanja postavljen je kao pitanje na koje možda i znate odgovor ali ga ne znate dovoljno jasno artikulirati. Paa.. ono.. lakše je skužit kakvi su ljudi oko tebe i to… Možda!

Boris Blažinić, profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju pomoći će vam razumjeti bit emocionalne inteligencije i njezinu važnost u svakodnevnom životu, a listajući njegov životopis shvatit ćete da nema bolje osobe koja bi vam o tome mogla držati predavanje. Danima.

Također, na predavanju će biti riječi o EQ istraživanjima, demonstraciji upotrebe EQ u praksi, razlici između prosječnog i izuzetnog zaposlenika itd.

Iako kapitalistički svijet ostavlja dojam kako je bolje svoje emocije ostaviti kod kuće, a na posao dolaziti hladne glave i srca, ne dajte se prevariti. Emocionalna inteligencija ima jako važnu ulogu u interpersonalnom životu. Iako se ne mjeri pri zapošljavanju kasnije može poslužiti kao kompetencija više koja će vas izdignuti iz mase.

Ne sumnjamo kako će vas inteligencija odvesti na predavanje Borisa Blažinića i kako će vam vaša emocionalna inteligencija zbog toga itekako zahvaliti. 🙂

Izvor: Ekonomski fakultet u Zagrebu

Komentari