ZEISS nagrađuje najbolje fotografe i daruje put u London!

Piše
Dijana Šimunić

Jan 13, 2017

Najbolji fotograf osvojit će ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura i put u London na svečanost 2017 Sony World Photography Awards.

Svjetska fotografska organizacija (WPO) i ZEISS drugu godinu zaredom organiziraju fotografsko natjecanje Seeing Beyond, na temu Značajna mjesta (Meaningful places).

Na natjecanju mogu sudjelovati fotografi iz cijelog svijeta. Od njih se traži da na svojim fotografijama prikažu značajna mjesta koja će istaknuti zanimljivosti svijeta u kojem živimo. Svaki sudionik može prijaviti tri do deset fotografija.

O prijavama

Poslani radovi ne smiju biti dosad objavljivani, a u obzir će se uzeti samo oni nastali između 1. siječnja 2012. i 7. veljače 2017. godine. Prijava je besplatna, a rok za prijavu je 7. veljače.

Pobjednik će dobiti ZEISS objektive u vrijednosti od 12 tisuća eura, tri tisuće eura za putne troškove kako bi dovršio željeni fotografski projekt na lokaciji koju odabere te put u London kako bi primio nagradu na svečanosti za 2017 Sony World Photography Awards.

Više informacija nalazi se na linku.

Komentari