Znate li da postoji nalazni ured ZET-a?

Piše
Vedran Mikulić

Feb 23, 2018

Ukoliko ste izgubili ključeve, mobitel, novčanik ili drugi predmet, a sumnjate da vam se to dogodilo u tramvaju ili autobusu ZET-a, posjetite njihov nalazni ured.

Tempo života i stalna užurbanost često dovode do gubitka osobnih stvari, posebice tijekom prevoženja u gradskom prijevozu. Ukoliko vam se to dogodilo, a ne znate gdje započeti potragu, navratite u nalazi ured ZET-a, možda pronađete ono što ste izgubili.

Evo i njihovog savjeta što učiniti ukoliko u vozilima ZET-a izgubite osobne stvari?

Mogu doći u sjedište ZET-a na Remizi, Ozaljska 105, šalter 10, svakim radnim danom od 7.15 do 15 sati. Ili nas mogu u isto to vrijeme nazvati na telefon 01/3651 481. Informacije  o pronađenim stvarima svakodnevno mogu dobiti i slanjem e-maila” , objašnjava nam Suzana Severin, i dodaje kako je važno da građani reagiraju čim primjete da su izgubili neki predmet.

U njihovom pronalaženju olakšat će podaci o vozilima kojima ste putovali, vremenu i trasi putovanja. Dakle, ako kojim slučajem izgubite vrijedne stvari ili dokumente, prije nego što počnete paničariti ili se odlučite na izradu novih dokumenata, raspitajte se u Nalaznom uredu ZET-a jesu li vaše dragocjenosti završile upravo ovdje.

Izvor: ZET

Komentari