Najbolji novčanici koje možete kupiti na Amazonu

Piše
Petra Haleš

Jul 20, 2017

Novčanik je jedna od najosobnijih stvarčica koju uvijek imamo sa sobom. Osim što čuva osobnu iskaznicu, bankovne i zdravstvene kartice, on sam po sebi otkriva mnogo toga o vama. Evo najboljih koje možete kupiti na Amazonu.

Zbog česte uporabe novčanik je potrebno nakon nekog vremena zamijeniti novim i boljim. Ako vam novčanik već neko vrijeme puca po šavovima vrijeme je za mali shopping.

Evo najboljih koje možete pronaći u ovom trenutku na najvećoj internet trgovini na svijetu, Amazonu:

1

U ovaj aluminijski isječak stati će samo ono što vam treba i ništa više. Ovaj novčanik je vrlo tanak i lagan. Ako ne ne nosiš sa sobom previše kartica ili novca (idealno za plažu), ovaj novčanik je pravi izbor.

Cijena: 15 dolara (dostupno u dvije boje)

2

Zlatna torbica u kombinaciji s likom mačke pristupačan je i elegantan novčanik koji je namijenjen prvenstveno ljubiteljima mačaka. Također, ne stane previše u njega ali je vrlo zgodan modni detalj u ove ljetne dane.

Cijena: 12,99 dolara (dostupno u 5 boja)

3

Ovaj kožni novčanik ima 18 stranica i idealan je za nošenje svih onih kartica koje često upotrebljavate. Ima dovoljno prostora za kartice, gotovinu i dokumente.

Cijena: 28 dolara (dostupno u 19 boja)

4

Ovaj čarobni preklopni novčanik s pametnim preklopnim remenom idealan je za držanje manje količine papirnatih novčanica. Također, u njemu možete držati dovoljno vaših kartica i vrlo je elastičan i funkcionalan.

Cijena: 12,95 dolara (dostupno u 15 boja)

5

Ova novčanik s cvjetnim uzorcima može držati čak i najveće telefone. Vrlo kvalitetan novčanik u kome možete držati apsolutno sve što vam treba.

Cijena: 9,99 dolara (dostupno u 6 boja)

6

Ovaj elegantni muški novčanik vrlo je praktičan i u njega možete pohraniti dovoljno novca, kartica i dokumenata za svakodnevnu uporabu. Vrlo je elastičan i funkcionalan.

Cijena: 21,50 dolara

7

Ovaj novčanik ostat će fleksibilan čak i uz puno opterećenje. U njega stane do 10 kartica i dovoljno gotovine, vrlo je tanak i čvrst. Nije baš mali ali lijepo pristaje uz traperice.

Cijena: 34,95 dolara

7

Ovo je novčanik koji bi poželjela svaka žena. U njega stane do 10 kartica, tu je i pretinac za novčanice i kovanice, a izrađen je od nevjerojatno mekane kože.

Cijena: 12,99 dolara

8

Ovaj kvalitetni kožni novčanik vrlo je funkcionalan i elegantan. Dovoljno je velik da u njega stane sve što vam je potrebno da imate uz sebe. Bez obzira na kapacitet, ne ostavlja dojam glomaznog novčanika.

Cijena: 32.99 dolara (dostupno u 21 boju)

8

Ovaj moderan novčanik idealan je za mlađe generacije. Vrlo je elegantan i napravljen je s nevjerojatnom preciznošću. Iako u njega stanu 4 kartice, razni dokumenti i gotovina i dalje ostaje vrlo “mršav” i pogodan za držanje u hlačama.

Cijena: 89,95 dolara

9

Ovaj slatki novčanik – torbica otporan je na vodu i idealan izbor za plažu. Vrlo pogodan za držanje najosnovnijih stvarčica koje trebate imati kada ste na odmoru.

Cijena: 16 dolara (dostupno u 13 varijanti)

9

Ovaj novčanik sa zakačkom na prednjem džepu idealan je izbor za svakog muškarca. Ovo je novčanik za one koji ne nose sa sobom puno novca i kartica, ne zauzima puno prostora, a s druge strane vrlo je praktičan. Ima više nego dovoljno džepova i također, idealan je za plažu i odmor.

Cijena: 11.99 dolara (dostupno u 3 boje)

10

Ovaj metalni novčanik je vrlo praktičan za držanje vaših kartica. Vrlo je legantan i otporan, a zauzima jako malo prostora.

Cijena: 8,99 dolara (dostupno u 3 boje)

25

Po našem izboru ovo je najidealniji novčanik za svakoga. Izgleda lijepo i profesionalno i napravljen je od prave kože. Savršen je za držanje vaših telefona, a ima i otvore za punjač i slušalice. Nije pretjerano glomazan i pruža sve što vam je potrebno.

Cijena: 12,99 dolara (dostupno u 8 boja i za iPhone 5-7)

13

Ovaj novčanik je za mlađe djevojke koji je vrlo elegantan i funkcionalan. Novčanik ima puno odjeljaka za držanje raznih kartica, nije glomazan i uklapa se u sve ljetne kombinacije.

Cijena: 11.99 dolara (dostupno u 4 boje)

29

I na kraju, još jedan novčanik za pripadnice ljepšeg spola. Ovaj novčanik s cvjetnim uzorkom, u obliku harmonike, idealan je za držanje velikog broja vaših kartica, a uz to, idealan je ljetni modni dodatak.

Cijena: 13.39 dolara (dostupno u 22 boje)

Izvor: BuzzFeed

Komentari