Čupavci na Veterini dobili Kliniku za zarazne bolesti

Piše
Iva Bucić

Sep 23, 2016

Nakon četiri godine čekanja, pacijenti zagrebačkog Veterinarskog fakulteta dobili su novu Kliniku za zarazne bolesti s izolacijskom jedinicom.

Klinika se prostire na 800 četvornih metara, a otvorena je u ponedjeljak, 19. rujna. Otvorenjem je Veterinarski fakultet prišao korak bliže pozitivnoj evaluaciji Europske asocijacije ustanova koje se bave edukacijom veterinara (EAEVE). Prolazna ocjena dio je ispunjenja i održavanja razina kvalitete edukacije unutar europske mreže veterinarskih fakulteta i važna je za sve veterinare, posebice za studente i doktore veterinarske medicine.

Osim većih mogućnosti i boljih uvjeta rada za zaposlenike, nova klinika pruža dodatnu vrijednost studentima, pacijentima te njihovim vlasnicima. Zgrada je vrlo vrijedna i važna investicija u kvalitetu rada i pružanju usluga te ukupnu vrijednost zagrebačkoga Veterinarskog fakulteta, rekao je na otvorenju klinike dekan Veterinarskoga fakulteta Tomislav Dobranić.

Projekt su realizirali Grad Zagreb i Sveučilište u Zagrebu, a tome je prethodila suradnja na stvaranju Centra izvrsnosti veterinarske kirurgije.

Više informacija potražite ovdje.

Komentari