Potvrđeno: Irska i Hladno pivo vole se javno!

Piše
Kristina Jelić

Oct 14, 2016

Hladno pivo odsviralo je dva koncerta u Corku i Dublinu, nakon kojih su se vratili u lijepu našu prepuni dojmova, te bruse glasove i gitare za subotnji Tulum u Maloj dvorani Doma sportova.

Bend je u utorak, 11. listopada, nastupio u Crane Lane klubu u Corku, a sljedeći dan u dublinskom Academyju, oba dana pred punim klubovima. Posebno je zanimljiv klub u glavnom irskom gradu u kojem u danima poslije Piva nastupaju američki underground hip hoperi Death Grips, zatim Neon Neon, novi projekt Gruffa Rhys, vođe Super Furry Animalsa te nadolazeća country zvijezda Frankie Ballard.

Odsvirali smo koncerte koje ćemo još dugo pamtiti i to pred vjerojatno najnovijom i najmlađom dijasporom u Europi. S jedne strane lijepo je svirati pred tolikim brojem mladih ljudi iz Hrvatske, a s druge strane to je i tužno. Sve smo snimili pa ćemo uskoro izdati putopisni videospot koji će ovaj miks osjećaja bolje dočarati – tim riječima je Mile Kekin sumirao kratak irski tour. Video materijali pojavit će se u novom spotu Hladnog piva Dan oslobođenja.

img_1687

Hladno pivo će u subotu, 15. listopada, zajedno s Brkovima i Šankom protresti zagrebački Tulum u Domu sportova.

Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se u 20 sati. Na scenu u 20:30 sati stupa Šank. Brkovi će svoj nastup započeti u 21:20 sati, a Hladno pivo u 22:45.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kuna, ukoliko ih ostane u prodaji.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
  • Online na eventim.hr

Komentari