Govornička škola 2016. u Crikvenici

Piše
Dijana Šimunić

Oct 18, 2016

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) od 28. do 30. listopada organiziraju Govorničku školu 2016. koja će se održati u Crikvenici.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) od 28. do 30. listopada organiziraju Govorničku školu 2016., projekt koji će se održati u Crikvenici.

Predavanja stručnjaka

Školu će pohađati ukupno 80 studenata sa Sveučilišta u Zagrebu i Sveučilišta u Rijeci, a oni najprije moraju proći predviđeni selekcijski proces. Polaznici govorničke škole tijekom tri dana slušat će predavanja vodećih domaćih stručnjaka iz područja komunikologije.

Debatni klub EFZG i Hrvatska udruga mladih (HUM) već drugu godinu zaredom organiziraju ovaj projekt koji se pokazao vrlo uspješnim prošle godine, na kojem je sudjelovalo 30 najboljih studenata sa Sveučilišta u Zagrebu. Ove godine uz studente sa Sveučilišta u Zagrebu, priliku za dobivanje znanja iz područja govorništva, javnog nastupa i komunikologije dobit će studenti sa Sveučilišta u Rijeci.

Prijave otvorene do 19. listopada

Svaki sudionik koji prođe trodnevnu edukaciju dobiva certifikat o polaženju Govorničke škole 2016. Prijave se vrše ovisno o fakultetu polaznika, odnosno pripada li student Sveučilištu u Zagrebu ili pak Sveučilištu u Rijeci.

Prijave traju do 19. listopada.

Komentari