Hrvatska olimpijska akademija raspisala natječaj za studente

Piše
Dijana Šimunić

Jan 28, 2017

Natječaj je namijenjen redovnim studenticama i studentima kinezioloških fakulteta, fakulteta društveno-humanističkog usmjerenja te studentima navedenih fakulteta koje predlažu nacionalni sportski savezi.

U tijeku je natječaj za sudionike na 57. Međunarodnom simpoziju za mlade koji će se održati od 17. lipnja do 1. srpnja u Grčkoj. Glavna tema simpozija je Upravljanje u sportu i olimpijskom pokretu, s posebnim naglaskom na temu etike, obrazovanja i upravljanja.

Na natječaj se mogu prijaviti svi redovni studenti kinezioloških fakulteta u RH, studenti fakulteta društveno-humanističkih usmjerenja te studenti navedenih fakulteta koje predlože nacionalni sportski savezi. Kandidati moraju imati od 20 do 35 godina.

Kako se prijaviti?

Svi kandidati trebaju poslati kratki životopis, molbu s osnovnim podacima, fotografiju u elektroničkom obliku, ovjereni prijepis ocjena, potvrdu fakulteta o statusu redovnog studenta, fotokopiju prve stranice indeksa i pisano obrazloženje zašto se javljaju na natječaj.

Sve troškove puta i smještaja (zrakoplovna karta Zagreb-Atena-Zagreb, tri noćenja u Ateni i deset noćenja u Olimpiji te svi obroci i dodatni prijevoz Atena-Olimpija-Atena, kao i troškovi sudjelovanja) financirat će Međunarodna olimpijska akademija, Olimpijska solidarnost Međunarodnog olimpijskog odbora i Hrvatska olimpijska akademija.

Zainteresirani kandidati podnose molbe s traženom dokumentacijom, osobno ili poštom u Hrvatsku olimpijsku akademiju, Trg Krešimira Ćosića 11, svakim radnim danom od 9 do 15 sati.

Prijave traju do 30. siječnja.

Više informacija o natječaju nalazi se na linku.

Komentari