Justin Bieber u Areni Zagreb

Piše
Lorena Sikavica

Aug 13, 2016

Justin Bieber sa svojom svjetskom turnejom Purpose odabrao je Zagreb kao jednu od destinacija. Koncert će se održati 9. studenog u zagrebačkoj Areni.

Turneja PURPOSE već je rasprodana u arenama diljem svijeta, uključujući New York, Chicago, Los Angeles i Toronto, što potvrđuje popularnost Justina Biebera i njegov status svjetske megazvijezde.

Nedavno objavljen album PURPOSE je u samo nekoliko mjeseci oborio sve rekorde te donio hitove Sorry, What Do You Mean i Where Are You Now koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 160 zemalja svijeta. Justin se može pohvaliti još jednim rekordom – čak tri pjesme s novog albuma našle su se istovremeno na ljestvici TOP 5, što je najbolja najava koncerta koji hrvatsku metropolu u studenom očekuje u Areni Zagreb.

Organizatori su također potvrdili da je već prvi dan prodano šest Ultimate #Purpose Experience VIP ulaznica po cijeni od 14 020 kuna. Ovi će ultimativni BELIEBERI imati jedinstvenu priliku uživati u koncertnom spektaklu u posebnom odjeljku na kraju pozornice, takozvanom #GetCloser sjedištu i bit će najbliže Justinu. Ova im ulaznica omogućuje upoznavanje i selfie s njihovim idolom prije početka koncerta, kao i obilazak backstagea, gdje će iz prve ruke saznati što se događa iza scene i što je sve potrebno za stvaranje uspješne svjetske turneje. Na posebnom VIP ulazu dočekat će ih njihovi VIP domaćini, a kući će ponijeti i posebne poklone, ekskluzivnu #GetClosertoJustin pločicu, premium robni paket stvoren ekskluzivno za Ultimate #Purpose fana i službenu ukrasnu ploču – suvenir u ograničenom izdanju, napravljen i graviran samo za njih.

Organizatori su se potrudili da ulaznice u zagrebačkoj Areni budu među cjenovno najdostupnijima u Europi, kako bi BELIEBERI iz cijele regije i Europe stigli na koncert upravo u Hrvatsku. Zbog velikog interesa i samo 17000 mjesta preporučuje se da se ulaznice osiguraju što prije. Svi oni koji su još u potrazi za posebnim blagdanskim poklonom, upravo su ulaznice za koncert ove svjetske superzvijezde prilika da božićno jutro svojim najdražima učine još posebnijim.

Ulaznice možete nabaviti online na stranici viagogo.com.

Izvor: svieventi.com

Komentari