Muscle Tribe ima novi spot i koncert u KSET-u

Piše
Kristina Jelić

Sep 29, 2016

Još jedan bend iz Pablove kuće dolazi uveličati program u sklopu KSET-ovog okruglog rođendana u petak, 7. listopada.

Zagrebački Muscle Tribe of Danger and Excellence ovom prilikom ne dolazi samo proslaviti rođendan Kluba, nego se KSET-u pridružuje u slavlju, obilježavajući pet godina postojanja benda. S dva izdanja i brojnim zapaženim nastupima iza sebe, zasluženo nose titulu miljenika publike, a svoj su status gradili i u kultnom prostoru nekadašnje FER-ove kotlovnice.

Muscle Tribe je nakon dvije godine zatišja odlučio iznenaditi svoje prijatelje s nekoliko novih pjesama. Prva od njih je Wannaminion, pjesma snimljena u produkciji Leonarda Klaića.

Režije i montaže se prihvatio gitarist benda Andrija Ražnatović, a s njim je spot snimio i frontman Domagoj Šimek. Spot je u biti jedan niskobudžetni found footage horor filmić sa zanimljivim obratom.

Ulaz se otvara u 20 sati. Cijena karte iznosit će 35 kuna u pretprodaji i 45 kuna na ulazu, a karte se mogu nabaviti u KSET-u i Dirty Old Shopu.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

Komentari