Incarnit, Narednik Lobanja i Vod Smrti u Regeneratoru

Piše
Kristina Jelić

Oct 16, 2016

ZCUK Regenerator je u novoj sezoni već ponudio odlične svirke za HC, stoner i punk zaljubljenike, a ovaj put će na svoje doći svi ljubitelji žestokog metala.

Narednik Lobanja i Vod Smrti te švedski Incarnit  sigurno će u petak, 21. listopada, pružiti koncert za pamćenje na novom izdanju Metal Resurrectiona. Narednik Lobanja slavi 10 godina postojanja ili kako oni vole reći ničega, a u skladu s tim će i upad biti besplatan za sve posjetitelje.

Narednik Lobanja i Vod Smrti jedan je od najintrigantijih hrvatskih thrash metal bendova. Bend ima četiri člana – Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi), a prošle godine su izbacili album Nitko neće preživjeti.  Izdali su osim spomenutog novog albuma četiri 7″ singla i jedan EP Trupa trupala. Ovo im je prva svirka u Zaboku tako da ih nemojte zaobići.

Incarnit je bend iz Karlstadta koji  dolazi kao nastavak dobre suradnje sa švedskom udrugom Studiefrämjandet. Momci su relativno novi bend s jednim izdanim albumom. Spomenuti album naziva The Grand Cult izdan je 2015. , a neke od tema tekstova pjesama su samodestrukcija, ubojstva i kraj svijeta. Bit će to sigurno prava porcija tradicionalno dobrog švedskog thrasha.

Za one koji iz Zagreba žele doći vlakom valja natuknuti da su redovite linije prema Zaboku u 18:23, 19:31 i 21:10, a prema Zagrebu povratno u 04:23, 05:10 i 06:07. Cijena povratne karte je 43,40 kuna.
Događaj udruženim snagama rade Udruga Regenerator i Udruga Mraz. Cijeli program podupire grad Zabok i Krapinsko-zagorska županija.

Komentari