Narednik Lobanja i Vod Smrti slavi 10 godina u Vintageu

Piše
Kristina Jelić

Oct 13, 2016

Legendarni thrasheri Narednik Lobanja i Vod Smrti obilježit će u Vintageu u srijedu, 19. listopada, 10 GODINA NIČEGA.

Narednik Lobanja i Vod Smrti stižu ponovo u Vintage nakon sjajne prošlogodišnje promocije albuma Nitko neće preživjeti. Bend ima četiri člana – Kostur Ratnik (vokali/gitara), Göri (gitara/vokali), Stid (bass) i Progonitelj (bubnjevi). Izdali su, osim spomenutog novog albuma, četiri singla i jedan EP Trupa trupala.

Splitski heavyjaneri Stimulans i švedski Incarnit učinit će ovu metalnu gozbu veličanstvenom, a svoj obol dat će i DJ Kneža koji sprema slušaonicu Slayer vs. Kreator.

STIMULANS je dugovječna splitska heavy metal četvorka koja je prošle godine izdala dugoočekivani novi album See The Light. Članovi benda su Mario Čuljak (gitara/vokal), Darko Grubišić (gitara), Ivan Dabro (bass) i Ivica Bilić (bubnjevi). Momci stižu u Vintage Industrial Bar drugi puta spremni isporučiti opasnu dozu teškog metala.

INCARNIT je metal bend iz Karlstada iz Švedske. Momci su relativno novi bend s jednim izdanim albumom, ali su već u strelovitom usponu na domaćem terenu. Spomenuti album The Grand Cult je izdan 2015., a neke od tema tekstova pjesama su samodestrukcija, ubojstva i kraj svijeta. Momci vas pozivaju da svakako posjetite njihov premijerni nastup u Hrvatskoj i osluhnete njihovu viziju žestokog thrash metala.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete nabaviti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan koncerta će koštati 30 kuna.

Photo galerija (3 slika)

Detaljnije na Facebooku.

Komentari