Naš portal proslavio prvi rođendan

Piše
x-ica tim

Apr 16, 2016

Naš portal je u sinoć, 15. travnja u Ritmu grada proslavio svoj prvi rođendan.

Pod geslom “Don’t keep calm and come to x-ica.com b-day party”, na svečanom domjenku u sklopu rođendanske proslave okupili su se studenti, predstavnici studentskih udruga i tijela, članovi obrazovnih institucija i poslovni partneri.

Svečani domjenak otvorila je direktorica portala, Lorena Sikavica, te je tom prilikom pozdravila sve okupljene i zahvalila članovima redakcije i svim uzvanicima na suradnji.

Zahvaljujući svima vama, uspješno smo se razvili kao istinski prijatelj studenata i svakim danom naša je suradnja sve postojanija i kvalitetnija. Također, htjela bih ovim putem zahvaliti svim članovima redakcije koji su tijekom ovih godinu dana omogućili da se portal x-ica.com kontinuirano razvija i raste, rekla je mlada direktorica Sikavica te pozvala sve okupljene da skupa nastave stvarati bolji studentski svijet.

Posebna zahvala iskazana je sponzorima rođendanskog partyja: Jamnici, Pekarama Klara, Rakijama Perković, Slastičarni Vincek, Vinariji Radović i Ožujskom pivu.

Nekoliko riječi o radu portala rekla je i voditeljica marketinga, Ivona Radić:

Iza nas je more ideja i ostvarenih projekata čija su sjećanja itekako živa. Popis je nepregledan, kao i količina zahvalnosti koju osjećamo prema svima vama. Od izvještaja do intervjua, od sudjelovanja na studentskim manifestacijama do praćenja važnih tema za studentski život, od obrazovanja, putovanja, zdravlja, sporta pa do izlazaka, koncerata i svih vrsta zabavnih sadržaja – trudili smo se i nastavljamo se truditi s jednakim elanom iz dana u dan.

Nakon svečanog domjenka, na kojem je poslužena i prigodna rođendanska torta, okupljeni su još dugo u noć slavili prvi rođendan portala koji je u svom kratkom poslovanju postigao značajan uspjeh te okupio veliki krug vjernih čitatelja.

Photo galerija (22 slika)

Komentari