Seminar i radionica: Nastajanje predstave i glumačke vještine

Piše
Ana Leko

Apr 16, 2016

U Slavonskom Brodu će se održati radionica i seminar na kojem će polaznici moći naučiti glumačke vještine, proces nastajanja predstave i tehnike relaksacije.

Hrvatski sabor kulture u suradnji sa Satiričkim kazalištem mladih Slavonski Brod organizira seminar i radionicu Nastajanje predstave i glumačke vještine koji će se održati u Centru mladih u Slavonskom brodu, 23. i 24. travnja.

Prijave su otvorene do 20. travnja, a seminar će voditi dr. sc. Dubravka Crnojević-Carić, glumica, redateljica, teatrologinja i profesorica na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.

Ovaj seminar-radionica uključuje i teoretski i praktični dio. Tako će se polaznici upoznati s raznim tehnikama glume i procesom nastajanja predstave, ali će i vježbati opuštanje, artikulaciju, pamćenje i drugo.

Na seminar i radionicu Nastajanje predstave i glumačke vještine mogu se prijaviti svi ljudi dobre volje, a potrebno je poslati ispunjenu prijavnicu koja se nalazi na webu na e-mail adresu kazaliste@hrsk.hr. Po završetku seminara polaznici će dobiti potrvdu o sudjelovanju.

Sve dodatne informacije možete pronaći na web stranicama Hrvatskog sabora kulture.

Komentari