Opatija na drugi pogled – fotografski natječaj

Piše
Ana Leko

Apr 16, 2016

Hrvatski muzej turizma poziva sve zainteresirane da sudjeluju u nagradnom foto natječaju Opatija na drugi pogled.

Opatija je danas grad impresivnih prizora, kadrova kulturnog krajolika i prepoznatljive turističke povijesti. Plastičnost medija fotografije može proniknuti u strukture grada i života u njemu otkrivajući i ono što ne zamjećujemo odmah, što daje život gradu, što ga razotkriva. Traži se vaš osobit, drugi pogled.

Na natječaj Opatija na drugi pogled mogu se poslati radovi snimljeni u posljednje dvije godine, a fotografije mogu biti crno-bijele, u boji ili monokromatske i predaju se u digitalnom obliku u .jpg formatu.

Radove s imenom i prezimenom autora, nazivom fotografije, godinom snimke, kontakt adresom, e-mail adresom i brojem telefona treba poslati na e-mail hmtopatija@gmail.com s naznakom Opatija na drugi pogled najkasnije do 30. travnja.

U sklopu Međunarodnog dana muzeja Hrvatski muzej turizma priredit će izložbu na tavanu Švicarske kuće najboljih pristiglih radova, a među njima će prosudbeni odbor odabrati četiri autora/ice kojima će se dodijeliti novčana nagrada u iznosu od 500 do 2000 kuna.

Sve dodatne informacije potražite na web stranicama Hrvatskog muzeja turizma.

Komentari